O NAS

KDO SMO

V Športnem društvu Bikepacking Slovenija (prej BIK.SI) smo zbrani športni navdušenci za posebne zvrsti kolesarjenja kot so breveti (netekmovalno) in bikepacking varianta (tekmovalno in netekmovalno), za dolge traile, dolge teke in pohodništvo, naše vodilo pa je, da vedno ubiramo nove ”smeri”, udejanjamo vedno nove ideje in poskušamo biti gonilna sila slovenskega bikepackinga ter dejaven člen tudi v svetovnem merilu. Nočemo biti povprečni, nekonvencionalnost je naš zaščitni znak.

PONOSNI SMO

Ponosni smo, da organiziramo okoli 75% vseh slovenskih brevetov, vključno z nekaj najbolj markantnimi in najdaljšimi, kot so Slovenskih 1000.si (1000 km, junij), Praga (1200 km, julij), Ex Yu Balkan Pary super brevet (2500 km, junij), poleg tega pa še Goričko – Bratislava – Goričko (400 km, avgust).

Ponosni smo, da se naši člani udeležujejo najmarkantnejših brevetov v Evropi.
 

Ponosni smo tudi na udeležbo naših članov na bikepacking dirkah po celem svetu od leta 2015 naprej.

Ponosni smo, da organiziramo  bikepacking dirko v Sloveniji – 1000.si, da imamo s tem v zvezi še veliko idej za naslednja leta in ponosni smo, da slehernemu kolesarju ponujamo, da z našo pomočjo v etapah prevozi 1000 km (1000ka za vsakogar).